Casa LS4

Gualta

En una exclusiva urbanització de l’Empordanet s’ha construit aquesta casa formada per dos volums, un en planta baixa i l’altre amb planta baixa i planta primera, que formen una T i organitzen de forma natural els usos i espais, tant interiors com exteriors.

El volum en planta baixa forma l’eix funcional de la casa i conté el garatge, el porxo d’accés i la sala d’estar, el menjador i la cuina, que aprofita la gran alçada que es genera a la intersecció dels volums per obrir-se a la càlida llum de tarda pròpia de l’empordà i generar una terrassa ideal per esmorzar o fer un cafè a mitja tarda.

L’altre volum conté principalment habitacions i banys, arrenca amb la suite principal, vinculada a una terrassa que domina les vistes sobre la piscina i aprofita l’alçada que es genera amb la coberta longitudinal a una aigua per formar en planta primera una comfortable i privada habitació per convidats.

A l’exteior hi trobem un porxo vinculat a la sala d’estar que disposa d’un sistema de tancament amb porticons d’alumini, que tant funciona obert com tancat depenent del moment del dia o de l’us desitjat.

Apart de la casa, al jardí, hi trobem una zona de cuina menjador i estar sota una pèrgola que creant un espai molt agradable per a la vida a l’exterior i aporta privacitat al jardí. La pèrgola també es relaciona amb l’espectacular piscina de gresite negre envoltada d’una original tarima de fusta d’ipe de lama estreta i la zona de terrassa per pendre el sol.

En una exclusiva urbanización del Empordanet se ha construido esta casa formada por dos volúmenes, uno en planta baja y otro con planta baja y planta primera, que forman una T y organizan de forma natural los usos y espacios, tanto interiores como exteriores.

El volumen en planta baja forma el eje funcional de la casa y contiene el garaje, el porche de acceso y la sala de estar, el comedor y la cocina, que aprovecha la gran altura que se genera en la intersección de los volúmenes por abrirse a la cálida luz de tarde propia del empordà y generar una terraza ideal para desayunar o tomar un café a media tarde.

El otro volumen contiene principalmente habitaciones y baños, arranca con la suite principal, vinculada a una terraza que domina las vistas sobre la piscina y aprovecha la altura que se genera con la cubierta longitudinal a una agua para formar en planta primera una confortable y privada habitación para invitados.

En el exterior encontramos un porche vinculado a la sala de estar que dispone de un sistema de cierre con contraventanas de aluminio, que tanto funciona abierto como cerrado dependiendo del momento del día o del uso deseado.

Aparte de la casa, en el jardín, encontramos una zona de cocina comedor y estar debajo de una pérgola que crea un espacio muy agradable para la vida en el exterior y aporta privacidad al jardín. La pérgola también se relaciona con la espectacular piscina de gresite negro rodeada de una original tarima de madera de ipe de lama estrecha y la zona de terraza para tomar el sol.