Casa BR

Begur

En aquesta vivenda de grans dimensions i unes vistes espectaculars ens vam trobar amb el repte de fer tot l’interiorisme per aportar ordre, comfort i en algunes estances diàfanes crear l’us a partir dels detalls de mobiliari.

Apart de la sala, les habitacions, estudi, detalls en banys i cuina, vestidors, passos i bodega, es va dissenyar una sala de televisió que organitza un dels espais centrals de la vivenda. També els espais exteriors es van treballar de forma que cada habitació tingués el seu espai exterior i es va crear un espai de menjador amb una pèrgola lleugera, i una zona de barbacoa en ferro totalment integrada.

A més per millorar l’espai de piscina es va redissenyar l’escala d’accés a la coberta i fer un nou entarimat amb un banc i un day bed integrats a la part inferior, i a nivell de la piscina hi trobem una nova zona d’ombra per gaudir de les vistes panoràmiques de l’entorn.

En esta vivienda de grandes dimensiones y unas vistas espectaculares nos encontramos con el reto de realizar todo el interiorismo para aportar orden, confort y en algunas estancias diáfanas crear el uso a partir de los detalles de mobiliario.

Aparte de la sala, las habitaciones, estudio, detalles en baños y cocina, vestuarios, pasos y bodega, se diseñó una sala de televisión que organiza uno de los espacios centrales de la vivienda. También los espacios exteriores se trabajaron de forma que cada habitación tuviera su espacio exterior y se creó un espacio de comedor con una pérgola ligera y una zona de barbacoa en hierro totalmente integrada.

Además para mejorar el espacio de piscina se rediseño la escalera de acceso a la cubierta y hacer un nuevo entarimado con un banco y un day bed integrados en la parte inferior, ya nivel de la piscina encontramos una nueva zona de sombra para disfrutar de las vistas panorámicas del entorno.