Before and after – Casa BE

Hi ha projectes de reforma on la comparació entre l’ abans i el després posen de manifest la feina realitzada amb una claredat absoluta. La Casa BE és un clar exemple d’ aquest fet, per això hem preparat aquesta petita, però demolidora, recopilació d’imatges.

A Jané & Font ens agraden molt els projectes de reforma, tot i que a vegades pugui semblar impossible modernitzar una casa o canviar-li l’estil, estem segurs que en general sí que és possible i que el resultat final és molt atractiu i agraït.

Hay proyectos de reforma en que la comparación entre el antes y el después ponen de manifiesto el trabajo realizado con una claridad total. La Casa BE es un claro ejemplo de este hecho, por ello hemos preparado esta pequeña, pero demoledora, recopilación de imágenes.

En Jané & Font nos gustan mucho los proyectos de reforma, aunque a veces pueda parecer imposible modernizar una casa o cambiarle el estilo, estamos seguros que, en general, sí que es posible y el resultado final es muy atractivo y agradecido.