Casa GU

Begur

En una bonica parcel·la a prop del nucli històric de Begur s’ha construit aquesta casa que s’adapta al terreny de forma que treu el màxim rendiment a cadascún dels seus espais i relaciona sutilment l’interior amb l’exterior de la vivenda par tal de gaudir del seu entorn, les meravelloses vistes al mar i a les Illes Medes.

La casa es divideix en tres nivells, el superior a nivell de carrer hi trobem l’accés i una còmoda plataforma d’aparcament, així com la sortida a l’espectacular coberta enjardinada amb zona chill-out i una privilegiada vista panoràmica de l’entorn. A la planta primera hi transcorre el programa principal: el garatge a la part posterior, una habitació en suite amb estudi en un extrem i a l’altre la sala d’estar, menjador i cuina que es relaciona directament amb el porxo i la terrassa que fa un gir per tal de dirigir les vistes cap al mar. Ja a la planta inferior hi trobem una altra habitació en suite i dues habitacions més que estan directament relacionades amb el jardí, que disposa d’un altre porxo amb menjador, i cuina exterior.

En un nivell lleugerament inferior hi ha la piscina i una bonica terrassa envoltada de vegetació autòctona cuidadosament escollida.

En una bonita parcela cerca del casco histórico de Begur se ha construido esta casa que se adapta al terreno de forma que saca el máximo rendimiento a cada uno de sus espacios y relaciona sutilmente el interior con el exterior de la vivienda para disfrutar de su entorno, las maravillosas vistas al mar ya las Islas Medas.

La casa se divide en tres niveles, el superior a nivel de calle encontramos el acceso y una cómoda plataforma de aparcamiento, así como la salida a la espectacular cubierta ajardinada con zona chill-out y una privilegiada vista panorámica del entorno. En la planta primera transcurre el programa principal: el garaje en la parte posterior, una habitación en suite con estudio en un extremo y en el otro la sala de estar, comedor y cocina que se relaciona directamente con el porche y la terraza que da un giro para dirigir las vistas hacia el mar. Ya en la planta inferior encontramos otra habitación en suite y otras dos habitaciones que están directamente relacionadas con el jardín, que dispone de otro porche con comedor, y cocina exterior.

En un nivel ligeramente inferior se encuentra la piscina y una bonita terraza rodeada de vegetación autóctona cuidadosamente escogida.