Llibreria Les Voltes

Girona

Tenint en compte els temps que corren, poc ens pensàvem que, a aquestes alçades de la nostra carrera, tindriem el privilegi de dissenyar una llibreria. Hi ha projectes que fan especial il·lusió per la seva escassetat i la sort, que és una cosa que es busca i es traballa, es va posar al davant aquesta oportunitat.

El local, situal en un dels carrers peatonals del Barri Vell de Girona, es una finca antiga de les que et dona una bona base per treballar i que pràcticament només cal despullar-lo d’allò que sobra i posar ordre al caos de la suma d’espais, conseqüencia del pas dels anys i dels diferents usos i propietaris.

Després ja només cal organitzar les llibreries, ubicar el taulell estratègicament, donar un punt de color que ens ajudi a situarnos i endressi l’espai (el que es veu i el que no), estudiar la il·luminació detalladament, i dissenyar el clima i les altres instal·lacions… A més, es va dissenyar un espai per a activitats dels infants i petites presentacions, aquest espai aprofita el desnivell del local per generar una petita grada i formar un racó ben acollidor.