Garatge PE

El garatge es situa en una privilegiada parcel·la de més de 4.000m² formant conjunt amb la vivenda principal dels propietaris i complementa a aquesta amb espai de garatge, emmagatzematge i casa del guarda, així com amb un nou accés i una piscina tipus canal.

La planta baixa disposa d’una zona porxada d’aparcament, l’accés al garatge de diari i la zona de taller. Interiorment les dues plantes es comuniquen amb una escala metàl·lica que arriba a la planta superior en una posició central. L’accés rodat a la planta superior es realitza de forma natural per la part posterior de l’edifici aprofitant la pendent del terreny deixant el vial d’accés en un discret segon pla.

El garatge superior es completament diàfan i disposa d’una zona d’oficina al costat del gran finestral que mira al sud. Per tal d’obtenir un òptim control solar s’han instal·lat unes lames de grans dimensions controlades domòticament.

El conjunt del paissatgisme s’ha realitzat en col·laboració amb Estudio Paisajismo Barcelona amb qui teballem habitualment sempre aconseguint uns resultats espectaculars.

El garaje se sitúa en una privilegiada parcela de mas de 4.000m² formando conjunto con la vivienda principal de los propietarios y completando a esta con espacio de garaje, almacenaje y casa del guarda, así como con un nuevo acceso y una piscina tipo canal.

La planta baja dispone de una zona de porche de aparcamiento, el acceso al garaje habitual y la zona de taller. Interiormente las dos plants se comunican con una escalera metálica que llega a la planta superior en una posición central. El acceso rodado a la planta superiorse realiza de un modo natural por la parte posterior del edificio aprovechando la pendiente del terreno dejando el vial de acceso en un discreto segundo plano.

El conjunto del paisajismo se ha realizado en colaboración con Estudio Paisajismo Barcelona con quien trabajamos habitualmente siempre consiguiendo unos resultados espectaculares.