Casa LA

Begur

En un indret molt tranquil, però a pocs minuts del poble de Begur, vam construir aquesta espectacular casa d’estil modern amb una línia molt minimalísta alhora que mediterrània. De la volumetria en destaquen els voladissos com a concepte principal i es dona especial rellevància a les escales: de l’accés a la planta baixa van en paral·lel les interiors i les exteriors fent simetria amb una espectacular vidriera, mentre que les escales d’accés a planta primera són una peça escultòrica formada únicament per acer.

A l’interior en l’arquitectura hi predomina el blanc, la cuina en illa, l’escala d’acer, la llar de foc de disseny corb… i són els diferents elements que aporten color i callidesa als espais. La piscina desbordant, formada amb el mateix paviment que a l’inteiror i a les terrasses, ens projecta cap a les vistes al mar i organitza al seu voltant un bonic conjunt de murs de pedra que acompanyen al visitant des de l’accés cap a l’entrada de la casa.

En un lugar muy tranquilo, pero a pocos minutos del pueblo de Begur, construimos esta espectacular casa de estilo moderno con una línea muy minimalista a la par que mediterránea. De la volumetría destacan los voladizos como concepto principal y se da especial relevancia a las escaleras: del acceso a la planta baja van en paralelo las interiores y las exteriores haciendo simetría con una espectacular vidriera, mientras que las escaleras acceso a planta primera son una pieza escultórica formada únicamente por acero.

En el interior en la arquitectura predomina el blanco, la cocina en isla, la escalera de acero, la chimenea de diseño curvo… y son los diferentes elementos que aportan color y calidez a los espacios. La piscina desbordante, formada con el mismo pavimento que en el inteiror y en las terrazas, nos proyecta hacia las vistas al mar y organiza a su alrededor un bonito conjunto de muros de piedra que acompañan al visitante desde el acceso hacia el entrada de la casa.